Tekstversie
Geschiedenis Hoe werkt 't? Ervaringen Hoe leer je 't? Cursus agenda Coaches Foto's
Startpagina Coaches

Startpagina


Geschiedenis Hoe werkt 't? Ervaringen Hoe leer je 't? Cursus agenda CoachesFoto'sAanmelden CursusBESTELLEN PRODUCTEN

PersberichtContact Disclaimer voor de gehele site

Maarten Klatte

-

Maarten Klatte is arts en heeft een jarenlange ervaring in werken met ontspanningstechnieken en meditatie. Hij werkte mee aan onderzoek van Marco de Vries op de afdeling Algemene Ziekteleer van de Erasmus universiteit, verdiepte zich in diverse loslaattechnieken maar is sinds een jaar of vier compleet onder de indruk van de werkzaamheid van de Sedona methode en volgde bijna alle opleidingen in Sedona zelf. Hij heeft een eigen kliniek voor preventieve geneeskunde en natuurgeneeskunde in Den Haag www.pvbg.nl.

Zie hier voor een verslag van een lezing van Maarten Klatte aan de Moermanvereniging. [153 KB]

en zie hier een artikel over Maarten Klatte dat verscheen in het Algemeen Dagblad:

1e pagina [379 KB]

2e pagina [855 KB]

 

Clarie van de Langenberg

-

Clarie van de Langenberg is zelfstandig gevestigd Loopbaan Coach in IJsselstein (Ut) sinds 1999, zie ook www.loopbaan-energie.nl.

Ze laat mensen hun energie en sprankeling (her)ontdekken.

Ze heeft na de Academie voor Mens en Arbeid (specialisatie beroepskeuze) veel verschillende methodes onderzocht. Zoals: creatieve loopbaan planning, focussen, kernkwadranten, stemwerk, opstellingen, energiewerk, enneagram en vele loopbaan workshops. In 2007 heeft zij tot haar vreugde de Sedona Methode® ontdekt, waarin zij trainingen in Sedona, Arizona (US) tot en met Level II Coaching gevolgd heeft. Zij vindt dit veruit de meest behulpzame methode voor haarzelf en haar werk als Loopbaan Coach die zij kent.

Liesbeth van Woerden

-

Gecertificeerd Sedona Methode Coach

Sedona Coaching


Ik ben gepassioneerd over de Sedona Methode omdat ik aan den lijve heb ervaren dat het je de macht terug kan geven over je eigen leven.
De Sedona Methode laat zien dat je geen slachtoffer hoeft te zijn van de omstandigheden. De methode geeft je het gereedschap dat je nodig hebt om al die onbewuste neigingen en patronen waarvan je denkt dat ze bij je horen en waardoor je "wordt geleefd", los te laten. Dat geeft ongelooflijk veel vrijheid en rust. En moed om meer dingen aan te gaan in het leven dan je voor mogelijk hield.

Ik geef introductiecursussen, workshops, individuele begeleiding en coaching-sessies voor particulieren, bedrijven en groepen.
Voor de iets gevorderde "loslaters" onder ons is er twee maal per maand de gelegenheid om te oefenen in een groep.
Coaching kan ook telefonisch of via skype plaatsvinden.
Mijn manier van werken is vooral gericht op het herkennen en doorbreken van (denk)patronen en overtuigingen, doelen bereiken, relaties verbeteren en het vinden van evenwicht. De sessies en workshops vinden plaats in het nederlands of in het engels.

Voor meer informatie, nieuws en de agenda zie www.sedonacoaching.nl

 

(Internationale) Trainers / Coaches

Hale Dwoskin

Hale Dwoskin

Hale Dwoskins seminars zijn “life transforming”, met zijn lichte, humoristische en liefdevolle stijl is hij als geen ander in staat je uit te nodigen om je beperkingen los te laten en te zien wat je echt bent. Hale Dwoskin is wereldwijd de beste coach in de Sedona methode en heeft 22 jaar met Lester Levenson samengewerkt.

Voor het eerst in Europa !


In het weekend van 15, 16 en 17 mei 2009 gaf Hale Dwoskin voor het eerst in Nederland een seminar, in conferentie-oord Zonheuvel te Doorn. In dit weekend introduceerde hij een zeer effectieve manier van loslaten: The Fifth Way. We kunnen nu met enige trots vermelden dat het een zeer geslaagd seminar was, met ruim 200 deelnemers, een heerlijke zaal en volop ruimte voor ervaren van je eigen problemen, oefenen in het loslaten, vele dappere mensen die op het podium hun verhaal deden en daarmee een voorbeeld waren hoe je kan loslaten. Gezien het grote succes en de behoefte aan meer van dit soort trainingen overwegen we Hale Dwoskin nog eens uit te nodigen om naar Nederland te komen. Indien hierover meer bekend is staat het uiteraard meteen op deze site.

Om een indruk te krijgen hoe Hale werkt zie de filmpjes op deze pagina.

 

David Ellzey

-

Tot nu toe hebben we David Ellzey twee keer naar Nederland kunnen halen voor een internationaal seminar.
Voor meer info over hem zie zijn website: http://www.davidellzey.com/
of klik hier voor een artikel in Koorddanser. [603 KB]


Karyn Kaplecki

In oktober 2008 hebben we de Canadese arts Karyn Klapecki uitgenodigd voor een internationaal seminar: Efforless Health and Well Being

About Karyn Klapecki:
Karyn Klapecki became a medical doctor in 1977 and worked at universities and privately in the fields of family medicine and geriatrics. She also trained as a medical psychotherapist and became aware of the importance of the mind-body link. A series of breakthroughs occurred when she integrated the Sedona Method in her personal and work-life. Working with the Sedona Method generated many new insights, for herself and her clients, about recognising their own true nature. She developed a refined ability to coach people in creating a deep sense of peace and well being.
Karyn leads seminars and gives lectures on the Sedona Method, she coaches groups and one to one in her medical practice and she also facilitates in corporate environments. For more information on doctor Klapecki's work, look at: www.inspiredpathways.com


 

Printerversie