Tekstversie
Geschiedenis Hoe werkt 't? Ervaringen Hoe leer je 't? Cursus agenda Coaches Foto's
Startpagina Geschiedenis

Startpagina


Geschiedenis Hoe werkt 't? Ervaringen Hoe leer je 't? Cursus agenda CoachesFoto'sAanmelden CursusBESTELLEN PRODUCTEN

PersberichtContact Disclaimer voor de gehele site

De basis van de Sedona Methode

De grondlegger

Lester Levenson

Lester Levenson, een opmerkelijk verhaal over vrijheid en genezing.
Toen Lester Levenson 42 jaar was kreeg hij van zijn cardioloog te horen dat hij nog slechts 2`a 3 weken te leven had. Lester had een tweede zwaar hartinfarct en er was toen, in 1952, geen bypass operatie. Lester had zijn doodvonnis geaccepteerd. Terwijl hij vanuit zijn luxe appartement in Manhattan (New York) uitkeek over Central Park vroeg hij zich af wat hij zou doen, die laatste twee weken. Hij besloot om zich bezig te houden met de vraag: Wie ben ik? en Wat is geluk?
Lester Levenson, van beroep natuurkundige en ingenieur, ging gedisciplineerd aan de slag met deze vragen. Hij kwam door dit zelfonderzoek terecht in een soort afpel proces. Schil voor schil liet hij los wat hij allemaal dacht te zijn, maar niet was. Opmerkelijk was dat hij zich steeds beter ging voelen, en ook lichamelijk herstelde hij zich snel. Van zijn hartinfarct was na enkele maanden niets meer te bespeuren, maar ook de andere kwalen waar hij aan leed, zoals diverticulitis, allergien, hoge bloeddruk, migraine, meerdere perforerende maagzweren en ernstige depressies waren volledig genezen. Lester bevond zich drie maanden na zijn hartinfarct in een toestand van complete innerlijke vrijheid en volkomen lichamelijke gezondheid! Hij leefde daarna nog 42 jaar !!!
In die laatste 42 jaar van zijn leven deelde hij zijn inzichten en ervarigen met anderen, hij verliet New York City en vestigde zich in Sedona, een schitterende plaats in Arizona, VS. Het loslaatproces, dat Lester in staat stelde om vrij te worden, werd later de SEDONA METHODE genoemd.

Enkele uitspraken van Lester Levenson

Printerversie