Tekstversie
Geschiedenis Hoe werkt 't? Ervaringen Hoe leer je 't? Cursus agenda Coaches Foto's
Startpagina Ervaringen

Startpagina


Geschiedenis Hoe werkt 't? Ervaringen Hoe leer je 't? Cursus agenda CoachesFoto'sAanmelden CursusBESTELLEN PRODUCTEN

PersberichtContact Disclaimer voor de gehele site

Ervaringen

Ervaringen van deelnemers


Helpt het echt?
Mijn collega Maarten Klatte vertelde me ruim twee jaren geleden enthousiast over de Sedona methode. Ik kocht daarop het Nederlandstalige boek, las een paar hoofdstukken, maar vond het te simpel en kon er niet zo veel mee. Toch bleef Maarten maar enthousiaste verhalen vertellen en toen ik na een lange stressvolle periode overspannen was geraakt heb ik maar eens een afspraak gemaakt bij Maarten om te kijken of het echt kan helpen om je beter te voelen. Ik ging naar Den Haag, de treinreis was me al bijna teveel en de drukte in Den Haag was ook een teveel aan prikkels voor mij. Na een korte uitleg van Maarten liepen we een aantal stappen door, o.a. het verwelkomen van nare gevoelens of lichamelijke sensaties, niet meer proberen er tegen te vechten, accepteren, specificeren, loslaten en als dat niet lukt kijken of er een onderliggende behoefte was en die vervolgens loslaten of verminderen. Deze Sedona methode bleek voor mij een snelle en liefdedvolle manier te zijn om afscheid te nemen van zaken die anders veel energie kosten. In de korte sessie bij Maarten kon ik een aantal frustraties, lasten en behoeften verminderen en dat voelde heerlijk. Ik ging heel anders terug naar huis, ik voelde me opgelucht en ik straalde. Mensen in de tram zeiden me vriendelijk gedag en ik kon genieten van mijn medereizigers. Na deze ervaring heb ik samen met mijn vrouw nog een 2 daagse workshop met David Ellzey over de Sedona methode gevolgd en een 2-daagse workshop met Karyn Klapecki. Ook bij die workshops gingen we een stuk "lichter" naar huis. De Sedona methode is simpel en ik kan het aanraden, ik gebruik het nu geregeld bij mijzelf en bij patiënten om ze te begeleiden in het loslaten van negatieve gevoelens, lichamelijke sensaties of negatieve gedachten.
Johan Bolhuis, arts.

Sedona Methode en gezin
Mijn man vond in 2005 de Sedona methode, het hielp hem door een hele moeilijke periode in ons gezin. In 2006 ben ik met onze kinderen, toen 18 en 17 jaar, de Sedona cursus gaan doen. Het beoefenen van de methode helpt ons alle vier. Ik heb het beter met mezelf en in het gezin hebben we het veel beter met elkaar. Onze kinderen wilden in 2007 op herhaling en dat hebben we gedaan. We blijven ermee aan de gang!
Babs Stulemeijer

Gezondheidsbevordering
De techniek geeft mij vooral innerlijke rust en meer vitaliteit. En bij veel patienten die regelmatig releasen zie ik tastbare resultaten. De gezondheidseffecten zijn zowel geestelijk als lichamelijk. Het verrast mij regelmatig hoe snel dat kan gaan. Mijn werk ervaar ik een stuk lichter en zinvoller sinds ik deze methode toepas.
Maarten Klatte, arts.

Bevrijd van hoofdpijn
Ik leer dingen los te laten met de Sedona Methode. Na enkele oefeningen was mijn hoofdpijn verdwenen! Het is thuis eenvoudig toe te passen. Een bevrijding ! Jenny Huizenga

"The Secret", Eckhart Tolle en dan?
De Sedona Methode ® bouwt voort op "The Secret" en Eckhart Tolle (De kracht van het nu). De Sedona Methode ® leert je vooral het HOE van het loslaten. Kenmerkend voor deze methode is dat je op elk moment beperkende gevoelens kan loslaten: tijdens een vergadering, wachtend op een stoplicht of na een gesprek. Met ons hele gezin namen wij deel aan het seminar van David Ellzey. Dat was zo goed, zowel de inhoud als de trainer, dat we nu weer gaan. En natuurlijk met z'n allen! Charles Mulder, veilgheidstechnoloog

Immediate relief
For me the Sedona Method is a simple, easy to use and fun way, that helps me to release unwanted emotions. Just after one Sedona session I felt immediate relief, lightness and clarity. I strongly recommend it to everyone who is searching for a simpler, healthier and happier life. This method will help you understand what living in the moment means and how to enjoy it fully.
Tamara Margitic

Printerversie